JUTIDESIGN
KÉPSZERKESZTÉSI TUTORIALOK
Köszöntelek az oldalamon. Kikapcsolódásképpen képeket szerkesztek PhotoFiltre Studioval, ezeket a tutorialokat találhatjátok meg az oldalon. Mostanában fordításokkal is foglalkozom amik szintén megtalálhatók itt. Használjátok nyugodtan. De TILOS blogon, fórumban vagy weboldalon sajátként megjelentetni. Köszönöm.

Sziasztok! Amikor elkezdtem a következő tutorialt ami a képek keretezéséről fog szólni, rádöbbentem, hogy a színpaletta használatát még nem írtam le.

Emlékszem, eltelt egy kis idő anno, amíg rájöttem hogyan is csináljam, hogy megmaradjanak a színek.

Addig oké volt, hogy pipetta, meg kattints rá a színekre, de tovább már nem jutottam csak mérgelődtem, hova lettek a színek. Most megmutatom hogyan csináljátok.

Nyiss meg egy képet a szerkesztődben, és a pipettával kattints rá az egyik domináns színre.

Oldalt fent meg fog jelenni a szín.

 

szp1.png

 

Azután a mellette levő nyilacskára kattintva fordítsd meg a színeket.

 

 

Pipetta és rákatt egy másik színre a képeden. Azután kattints a színkockára, a bejövő táblázatba kétszer katt a Hozzáadás az egyéni színekhez. Okézd le.

 

 

Fenti nyilacskával cseréld fel a színeket újra kattints rá, és a táblázatban most csak egyszer kattints a Hozzáadás az egyéni színekhez. Majd okézd le.

 

 

Mostmár nyugodtan szerkeszthetsz tovább a szinek megmaradnak háttérhez vagy kerethez amit a következő tutorialban írok le.

Jó szerkesztést, nyugodtan kérdezz ha valamit nem értesz segitek, ha tudok. Judit Hozzászólások: 0                                      icon-eye 69 megtekintés

Előző, következő cikk

Png kép szerkesztése

Sziasztok! Png kép szerkesztését írom le nektek, ahogy én csinálom. Sokszor lenne szükségünk egy virág vagy egy alak png képére a szerkesztésünkhöz. De olyat éppen nem találunk a neten,

Video

Sziasztok! Amikor nincs kedvem vagy ötletem a képszerkesztéshez, néha készítek egy-egy videót. Nem profi hanem amatőr szinten. Egyik nagy kedvencem Máté Péter. Az egyik dalára készítettem régebben egy videót.

 


Hozzászólások