Képszerkesztési tutorialok

PhotoFiltre Studio
Üdvözöllek az oldalamon. Kikapcsolódásképpen képeket szerkesztek PhotoFiltre Studioval, egy kis ideje elkezdtem a fordításokat is. Ezeket a tutorialokat teszem fel az oldalra, használjátok nyugodtan.

Sziasztok!
Ma egy különleges kép szerkesztését mutatom meg nektek. Csak a színekkel játszunk egy kicsit. Ismét csak egy alapot mutatok meg a továbbiak rajtad állnak. Miután megnyitottad a szerkesztődet és a képedet, készíts belőle egy másolatot. Tehát két képed van. 

 

 

Átszínezésnél akármelyik színt választhatod, amelyik neked tetszik. Azután újra Színezés –> Éjjeli effektus, Színezés –> Naplemente effektus.

Amikor ezzel megvagy, vedd elő a másik képedet.

 

 

Készíts egy ugyanekkora átlátszó hátterű alapot, másold be a képedet rá. Nem amelyiket már beszínezted, hanem a másikat. Átlátszóság –>Emelkedő átlátszóság –> Irány.  Bármelyik irányt bejelölheted. 

 

 

Egyesítsd a rétegeket és másold át a másik képedre.  Két változatot készítettem.

 

 

 

 

Ha tetszik, réteg egyesítés és azután szignó, valamint keret vagy amit szeretnél még rá tenni. Remélem érthetően írtam le, ha nem értesz valamit, nyugodtan kérdezz. Jó szerkesztgetést.

 

 

 Kapcsolódó bejegyzések


Judit Hozzászólások: 0                                      icon-eye 155 Megtekintés

Előző, következő cikk

Videó :)

Sziasztok! Ma nem szerkesztési tutorialt hoztam, hanem egy videót. Egyik kedvenc énekesem: Máté Péter: Elmegyek című számára készítettem. Van

Natural

Sziasztok! Eddig még nem csináltam ilyet, de semmit sem késő elkezdeni.   Tina engedélyével fordítottam le a tutorialját. Köszönöm

 


Hozzászólások