Képszerkesztési tutorialok

PhotoFiltre Studio
Üdvözöllek az oldalamon. Kikapcsolódásképpen képeket szerkesztek PhotoFiltre Studioval, egy kis ideje elkezdtem a fordításokat is. Ezeket a tutorialokat teszem fel az oldalra, használjátok nyugodtan.

Sziasztok!

Mindig is tetszettek a térhatású képek. Most megmutatom Nektek hogyan is kell szerkeszteni. Lehet, hogy bonyolultnak fog tűnni, de nem az. Sok lehetőség van benne, én egy tájképre tettem keretet amiből egy lovacska lép éppen ki. Tehát készítettem egy tájképes png-t és kerestem a neten hozzá egy lovat keretem már volt.  A tájképről vettem két szint amiből lett a háttér ez nagyobb legyen mint a png képed.

 

 

 

 

Ezután a háttérre rámásoltam a tájképet, azután a keretet amit oda húzol ahova szeretnéd tenni. Keret rétegen Torzítás –> a jobb vagy bal oldali felső és alsó részt húzd össze egy kicsit. Majd rögzítsd.

 

 

 

Most jön a lovas png kép bemásolása. Igazítsd úgy, hogy a keret alatt legyen a lába. 

 

 

Rákattintasz a keret rétegre majd a radírra és óvatosan kiradírozod a keretet a ló  első lábairól.  Egyesíted a rétegeket azután még díszítheted ahogy szeretnéd. Pl. itt a hátteret maszkoltam.  Ha már úgy érzed kész van akkor szignó és mentés. Nagyon sokféle térhatású képet lehet így szerkeszteni tényleg csak a képzeleted szab határt neki 🙂

 

 

Remélem ez is érthető volt, ha nem, nyugodtan kérdezz és válaszolok. Kapcsolódó bejegyzések


Judit Hozzászólások: 0                                      icon-eye 342 Megtekintés

Előző, következő cikk

Kép keretbe helyezése

Sziasztok! Most volt a legkisebb unokám születésnapja és szerkesztettem neki egy képet. A fényképét díszes, szülinapi keretbe tettem. Amiről

Design váltás

Sziasztok! Még tart a tél, de remélem már nem sokáig. 🙂 Legalább a kemény fagyoknak vége. Bízom benne, hogy

 


Hozzászólások