Képszerkesztési tutorialok

PhotoFiltre Studio
Üdvözöllek az oldalamon. Kikapcsolódásképpen képeket szerkesztek PhotoFiltre Studioval, egy kis ideje elkezdtem a fordításokat is. Ezeket a tutorialokat teszem fel az oldalra, használjátok nyugodtan.

Sziasztok!

Ebben a tutorialban azt írom le Nektek, hogyan lehet csillogós üveggömböt szerkeszteni. Szükségünk van hozzá a VM Natural pluginra, amit innen letölthetsz zip fájlba. Egyből a szerkesztőd plugin mappájába csomagolhatod ki. Legyen egy gömb és egy talp png képed is, a gömböt és a talpat szintén lementheted. Valamint keress még egy Neked tetsző tájképet. Meg is vagyunk, most már csak a szerkesztés van hátra. Kezdjük is el.

Megnyitod a tájképedet és kijelölsz egy  kört. Kép beültetésre katt és már ott is van a kör alakú képed. Azután  átlátszó színnél a fehér hátteret átlátszóvá teszed, majd képméretet 300×300-ra állítod. Azért 300×300 mert az üveggömb is akkora.

 

fantazia-header

 

Következő lépés. Nyiss egy kicsit nagyobb pl. 400×400-es átlátszó képet. Másold be rá a tájképedet azután a gömböt majd a talpazatot.

 

 

fantazia-header

 

Egyesítsd a rétegeket majd réteg megkettőzésével készíts három réteget. Nyisd meg a vm_natural  Sparkle plugint. 

 

 

fantazia-header

 

Max size: a csillag nagyságát jelenti, minél kisebb a szám annál kisebb a csillag is, én itt meghagytam eredetiben.

A random seed-et kell változtatnod. Mindig 10-el legyen nagyobb a következő rétegnél.  Vagy amekkorát Te szeretnél, szerintem kísérletezd ki 😀

 

 

 

fantazia-header

 

 nevtelen-2

 

 

Amikor ezzel megvagy,  Eszközök–> Animált gif–> itt nyugodtan kísérletezz, a késleltetés idejével, én itt 25-re állítottam. Előnézet és ha tetszik exportálás, ha pedig nem még nyugodtan tudsz rajta változtatni. 

Remélem érthető volt a leírás, amennyiben valamit nem értesz, nyugodtan kérdezz. Kapcsolódó bejegyzések


Judit Hozzászólások: 0                                      icon-eye 331 Megtekintés

Előző, következő cikk

Háttér variációk

Sziasztok! Hú, de régen jelentkeztem, de mentségemre szolgáljon, hogy bekrepált a gépem még most sem jó egy másikat használok.

Hóeséses üveggömb szerkesztése

Sziasztok! Mivel már lassan azt várjuk, hogy essen a hó megmutatom hogyan szerkesszetek hóeséses üveggömböt. A Vdl-adrenalin  Snowflakes pluginja

 


Hozzászólások