Képszerkesztési tutorialok

PhotoFiltre Studio
Üdvözöllek az oldalamon. Kikapcsolódásképpen képeket szerkesztek PhotoFiltre Studioval, egy kis ideje elkezdtem a fordításokat is. Ezeket a tutorialokat teszem fel az oldalra, használjátok nyugodtan.

Sziasztok!

Glitteres felirat szerkesztést írom le nektek. Ha képre szeretnétek tenni glitteres feliratot, először a képet el kell készíteni teljesen. Amint kész ráírjátok a szöveget és ebből készítsetek három réteget, vagy annyit amennyi a glitteres képetek. A többit már ugyanúgy kell szerkeszteni mint ahogy most leírom.

 

nevtelen-3

Először is kerestek ezen az oldalon glitteres képet és letöltitek:

http://www.angelfire.com/nj4/elanger/glitters_galore.html

 

Elkészítitek a feliratot. Nyissatok egy tetszőleges nagyságú lapot. Egyszerűség kedvéért már egyből átlátszót. Tegyétek rá a feliratot. Fekete színűt, mert az lehet a legjobban látni. Egyesítsétek a feliratot az alappal.  Majd három vagy annyi réteget kell készíteni amennyi a glitteres kép.

 

 

 

nevtelen1

 

 

Az enyém itt három rétegű. Mindkét képen felső kettő láthatatlan, az alsóval dolgozunk. Katt a mintázatra azután pedig katt a feliratra. Bödönnél kipipáljuk a mintát és belekattintgatunk a feliratba. Ha mellé ment a fenti piros nyíllal bármikor vissza lehet lépni.

Amikor ezzel a réteggel készen vagyunk láthatatlanná tesszük és a második réteget láthatóvá.

 

 

nevtelen2

 

 

A mintázat tisztítását minden rétegen végezzük el.  Azután mehet a kijelölés mintázatként és kitöltés mintázattal. Legvégén pedig animáljuk a képünket. Addig próbálgatjuk amíg megfelelő lesz, akkor jöhet a mentés. Exportálás majd adjatok nevet neki és katt.

 

 

nevtelen3

 

 

Remélem érthető volt a leírás, ha mégsem nyugodtan kérdezzetek.Kapcsolódó bejegyzések


Judit Hozzászólások: 0                                      icon-eye 294 Megtekintés

Előző, következő cikk

Simple, Mehdi és Mura’s pluginok használata

Sziasztok! Most a kedvenc pluginjaimmal szerkesztettem egy képet. Nyiss egy üres fehér alapot tetszőleges nagyságban. A tájképedről vegyél két

Festmény hatású kép szerkesztése

Sziasztok! Nem ez volt a tervezett következő tutorial, de a lányom megkérdezte. Tudsz-e festmény hatású képet készíteni? Egyből rávágtam,

 


Hozzászólások