Képszerkesztési tutorialok

PhotoFiltre Studio
Üdvözöllek az oldalamon. Kikapcsolódásképpen képeket szerkesztek PhotoFiltre Studioval, egy kis ideje elkezdtem a fordításokat is. Ezeket a tutorialokat teszem fel az oldalra, használjátok nyugodtan.

Sziasztok!

Most egy egyszerű maszk elkészítését mutatom meg nektek. Mivel nem szeretek más “tollával” ékeskedni, a részletesebb leírást és még nagyon sok más tutorialt megtalálhatjátok VaZsu oldalán.

Először is nyissatok két egyforma nagyságú képet, Az egyik legyen fehér a másik pedig fekete.

Miután eldöntötted, hogy melyik legyen az alap, /nálam a fehér/ a másikból vágj ki tetszőleges formákat és másold át az alapra.

 

 

Amennyiben keretet is szeretnél neki adni, akkor kép beültetésnél megmarad a kis kép és már tehetsz is rá keretet. Ha fehér az alapod fehér, ha fekete akkor fekete keretet adj hozzá.

 

 

Csak a képzeleted szab határt mit és milyet szeretnél csinálni. A formákat torzítással, szabad átalakítással szerkesztheted ahogy szeretnéd.

Amikor már úgy látod, megfelelő a maszkod mentsd le a szerkesztőd maszk mappájába. Én png formátumban mentettem. Egy gyors szerkesztéssel megmutatom hogyan is lehet használni és alapból mit lehet belőle kihozni.

 

 

 Kapcsolódó bejegyzések


Judit Hozzászólások: 0                                      icon-eye 328 Megtekintés

Előző, következő cikk

Egyszerű háttér szerkesztése

Sziasztok! Tapasztalatom szerint elég nehéz egy képhez hozzáillő hátteret találni. Épp ezért használom a Mehdi Wavy Lab 1.1 plugint,

Png képek

Sziasztok, Ma tutorial helyett csak öt virágos png képet hoztam Nektek. Sajnos másra  nem volt időm, ugyanis /miért is ne

 


Hozzászólások