Képszerkesztési tutorialok

PhotoFiltre Studio
Üdvözöllek az oldalamon. Kikapcsolódásképpen képeket szerkesztek PhotoFiltre Studioval, egy kis ideje elkezdtem a fordításokat is. Ezeket a tutorialokat teszem fel az oldalra, használjátok nyugodtan.

Köszöntelek az oldalamon!

Már nem is emlékszem, mikor kezdtem el képszerkesztéssel foglalkozni. Sok-sok évvel ezelőtt. Nagyon tetszettek a neten levő képek, és /naná, hogy én is megtudom ezt csinálni/ felkiáltással elkezdtem bogarászni tutorialok után.

Azután másfelé vitt az utam, nagyon sokáig nem foglalkoztam vele. Most ismét elkezdtem és vele együtt gyűjtögetni is.

Tudom, hogy nem profi képek, de mivel én csináltam, mindegyiket szeretem. A galériámban megtaláljátok őket.

Pfs-el kezdtem a szerkesztést, még mindig azzal csinálom, már többé-kevésbé ismerem. Megvan a gépemen a ps is, most ismerkedem a felületével és mit mivel lehet csinálni. Szerencsére elég sok tutorialt lehet hozzá találni.

Még idegen számomra a kezelése, de próbálkozom  megismerni. Egy problémám van azért vele, hogy a kompatibilis pluginok megnyitása után is leáll a program. Valószinüleg nállam van a gubanc, de úgyis rájövök. Soha nem adom fel. Van amikor napokig “szenvedek” egy probléma megoldásával, de addig nem nyugszom amig nem sikerül.

Igy van ez a képszerkesztéssel vagy gép újratelepítéssel. Sajnos a régi képeim eltüntek, mert anno képfeltöltő oldalra tettem fel egyrészt, onnan egy idő után törlődik, Másrészt /én balga, nem mentettem le/ mielőtt újratelepítettem a gépemet.

Mindegy, így jártam, Ezért döntöttem úgy, hogy csinálok egy weboldalt, talán így megmaradnak bármi történik is.

Kellemes böngészést, Ha valamelyik megtetszik vidd nyugodtan, de kérlek ne tüntesd fel sajátodként.

KöszönömKapcsolódó bejegyzések


Judit Hozzászólások: 0                                      icon-eye 256 Megtekintés

Előző, következő cikk

Design készítés a’la Judit módra

Sziasztok! A jelenlegi design már nem az első, eddig volt kék és rózsaszín amikről “természetesen” nem készült mentés. Most

 


Hozzászólások