Képszerkesztési tutorialok

PhotoFiltre Studio
Üdvözöllek az oldalamon. Kikapcsolódásképpen képeket szerkesztek PhotoFiltre Studioval, egy kis ideje elkezdtem a fordításokat is. Ezeket a tutorialokat teszem fel az oldalra, használjátok nyugodtan.

Sziasztok!

A jelenlegi design már nem az első, eddig volt kék és rózsaszín amikről “természetesen” nem készült mentés. Most valami nyáriasra vágytam és voila, egyáltalán nem lett nyárias. De nekem most tetszik, ki tudja meddig.

A lényeg, hogy megvolt az alap, a nagyon halvány elképzelés, és nekiálltam. Pár nap után elégedetten hátradőltem a székemen, “na, ez az, most így oké”

Akkor nézzük meg hogyan is néz ki nagyobb képernyő felbontásnál. Az enyém 1280-as. Elkezdtem kisebbíteni, és némán felsikoltottam. /azért némán, mert nem szerettem volna, ha valaki mentőt, rendőrséget, tűzoltókat hív az éjszaka közepén/, ugyanis a fejléc az pöpecül megmaradt középen, na de a többi, ami a fejlécen volt és a tartalom?

Mintha pillanatragasztóval lett volna rögzítve a monitor széléhez. Gyors Delete, néhány napig nem lehetett elérni az oldalt ugyanis kezdődött a három napos műszakom amikor semmire nincs időm, még aludni is csak pár órát.

Na, eljött a három pihenőm és nekiálltam újra. Böngészés a neten, próbálkozás, próbálkozás, és láss “csodát” sikerült összehozni, hogy megmaradjon középen.

Tudom, most sokan mosolyogtok azon, hogy ez miért volt ilyen nehéz, hiszen nagyon egyszerű. Nos, igen, gyakorlott szerkesztőnek egyszerű, na de nekem, aki most kezdtem a weboldal szerkesztést, nagyon feladta a leckét. De nem bánom, hiszen szeretem a kihívásokat. Főleg abban amit szeretek csinálni.Kapcsolódó bejegyzések


Judit Hozzászólások: 0                                      icon-eye 276 Megtekintés

Előző, következő cikk

Hobbym a képszerkesztés

Köszöntelek az oldalamon! Már nem is emlékszem, mikor kezdtem el képszerkesztéssel foglalkozni. Sok-sok évvel ezelőtt. Nagyon tetszettek a neten

Egyszerű csilizés

Sziasztok! Egy nagyon egyszerű csilizési módszert hoztam most Nektek. Nagyon sokszor készítek igy képeket. Először is vegyünk egy képet,

 


Hozzászólások